28/10/13

La Deixalleria de la UAB i la Borsa de Material Reutilitzable


Tots sabem que reciclar és un procés necessari i important per a la preservació del medi ambient. A la Vila tenim, a més del de rebuig, contenidors específics per als plàstics, per al paper i cartró, per al vidre i per a la matèria orgànica. Això no obstant, què fem amb totes les coses que no es poden llençar a aquests contenidors, com per exemple les bombetes o els cables? La majoria llença aquest tipus de productes al contenidor gris, el de rebuig, bé perquè pensa que és on ha d’anar o bé perquè, encara que sàpiga que no és el seu lloc, no sap que tant els que vivim a la Vila com els que estudiem a la UAB tenim a disposició un espai assignat al tractament d’aquests objectes: la Deixalleria Cerdanyola Campus.

La Deixalleria obre de dilluns a divendres de 09.00 a 13.30 i de 15.30 a 17.30, i es troba darrere de l’aparcament de Ciències Nord, al costat del parc de bombers. És una instal·lació on es recullen i s’emmagatzemen els residus municipals (que es generen als domicilis particulars, als comerços, a les oficines i als serveis) que no poden llençar-se als contenidors que hem esmentat abans. Alguns exemples de residus que s’hi accepten són: cosmètics, cartutxos de tinta i tòners, electrodomèstics, fluorescents i bombetes, material informàtic i electrònic...

A més, la Deixalleria també ofereix el servei de Borsa de Material Reutilitzable. Gràcies a aquest servei, el material que està en bon estat es posa a disposició de persones, entitats i empreses interessades. Depenent de la setmana, hi podreu trobar televisions, impressores, cadires, làmpades... Per poder consultar què hi podeu trobar, feu clic aquí. Aquest enllaç us portarà, a més, al formulari per a sol·licitar el material que us interessi.


Si voleu consultar la llista sencera de residus que s’hi accepten o, simplement, voleu saber-ne més, només cal que visiteu el web de la deixalleria.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada