18/11/13

Mercats de segona mà a la Vila

Enguany des del programa de medi ambient de la Vila hem posat en marxa una nova activitat: els mercats de segona mà. Ara mateix ja hem fet dues edicions, la d'octubre i la de novembre, que van comptar amb una bona acollida. Al llarg d'aquest curs es farà un mercat cada mes, sempre a la sala K, als baixos del bloc K.

A les dues edicions que hem fet es van donar objectes gratuïts als vilatans, i al mateix temps vam comptar amb la participació de vilatans que van poder vendre els seus objectes, des de roba fins a llibres, i fins i tot alguna cosa per poder menjar en el moment.

El proper mercat serà al desembre, i a més coincidirà amb el començament de la campanya de recollida de menjar per al Banc d'aliments de Cerdanyola. Així que ja sabeu, si teniu coses per vendre o si voleu fer-hi una ullada, estigueu atents al grup de facebook! D'aquí uns quants dies anunciarem la data exacta. No oblideu avisar-nos amb temps si voleu vendre coses per poder tenir una taula.  I no oblideu passar-vos per donar menjar per a aquells que més ho necessiten!






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada